Український слід: кліпмейкерка Муіньо вразила новою відеороботою для красунчика з BTS (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська режисерка та кліпмейкерка Таня Муіньо відзначилася черговим яскравим кліпом. Подробиці - в нашому матеріалі.

33-річна Муіньо попрацювала із південнокорейською знаменитістю Чоном Чонгуком, одним із представників гурту BTS. Оператором нашумілого кліпу став Микита Кузьменко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Муіньо відзняла кліп на композицію Чонґука "Standing Next to You", яка належить до його дебютного альбому Golden. Цікаво, що відео знімали на покинутій електростанції Келенфельд, в столиці Угорщини Будапешті. Іншою локацією кліпу став автодром "Hungaroring" траси Формули-1.

Також у новій відеороботі Муіньо знялася українська модель Паша Гаруля. Варто зауважито, що вона у вересні 2023 року стала обличчям Hermes. Окрім цього, красуня мала досвід співпраці такими іменитими брендами, як  Prada, Miu Miu, Swarovski, Marc Jacobs, Dior.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Таня Муіньо відзняла спокусливі оголені танці 59-річного Ленні Кравіца у його новому кліпі.У відеороботі 59-річний Ленні Кравіц оголився на камеру, прикриваючи лише інтимну частину тіла. Тому кліп на трек TK421 отримав на YouTube вікове обмеження 18+.