Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Катерина Кузнецова — відома українська актриса, яка довгий час жила в росії та грала в російських серіалах. Однак після початку повномасштабної війни Катя повернулася додому та тепер пишається тим, що вона українка. В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з особистого життя та біографії Катерини Кузнецової. Читайте!

12 цікавих фактів з біографії Катерина Кузнецової

Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №1

Катерина Кузнецова народилася 12 липня 1987 року в Києві. Актрисі 36 років. За знаком Зодіаку вона Рак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батько Катерина, Олег Кузнецов — відомий український футболіст та майстер спорту. А мама — українська легкоатлетка Алла Борисенко.

Практично все дитинство майбутня зірка провела в Англії. Так склалося, тому що її батько мав контракт із шотландським футбольним клубом "Рейнджерс".

Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №2
Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №3

Катерина Кузнецова — не тільки талановита актриса, а й дуже приваблива жінка. Зріст Каті — 168 см, а вага — 45 кг.

Ще в дитинстві Катерина знала, що хоче бути зіркою. Вона професійно займалася вокалом, співала в київському хорі "Вогник" та мріяла стати оперною співачкою

Після перегляду вистави "Пігмаліон" Катерина Кузнецова вирішила вступати до театрального. За освітою вона актриса. У 2009 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, а потім деякий час грала в Молодому театрі.

Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №5

Свій кар'єрний шлях Кузнецова починала як ведуча ранкових ефірів на Першому національному. А першою роботою Каті стала реклама каналі "М1", де дівчат обливали фарбою.

У 2008 році Катя стала відома завдяки участі в шоу "Танцюю для тебе!", яке транслювали на 1+1. Там вона перемогла в парі Муратом Нуделем.

Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №6

Першим досвідом у кіно для Каті став серіал "Повернення Мухтара-2", де вона зіграла спортсменку. Згодом фільмографія актриси поповнилася такими роботами, як "Спокута. Почати спочатку. Марта", "Тільки кохання", "Жінка, не схильна до авантюр", "Велика різниця" та "Серцю не накажеш".

У 2011 році Катерина Кузнецова переїхала до москви. Там вона отримала одну з головних ролей у серіалі "Кухня" та почала активно будувати кар'єру. Згодом Катю почали сприймати як російську актрису.

Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №7
Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №8

Після повномасштабної війни Катя поїхала з росії до Іспанії. Зірка заявила, що у рф більше не повернеться, і вона пишається бути Українкою. Зараз Катя Кузнецова живе в Україні.

Особисте життя Каті Кузнецової — досить цікава тема. Її першим коханням і чоловіком був росіянин Євген Пронін. З ним вона познайомилася під час роботи над фільмом "Серцю не накажеш". Роман розвивався досить швидко. У 2014 році Катерина вийшла заміж. Однак через 9 місяців в житті подружжя сталося розлучення. Катя розвелася з Євгеном через різні політичні погляди. У 2017 році Катя почала стосунки з російським бізнесменом Максимом. Зараз вони живуть разом. За словами зірки, її коханий ще у 2017 році зрозумів, що коїться у його країні та планував виїхати звідти. Однак Кузнецова була проти, адже там у неї була робота.

Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №10
Грала в російських серіалах, але пишається бути українкою: 12 цікавих фактів про Катерину Кузнєцову - фото №11
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  10 цікавих фактів про Іванну Сахно. Зараз наша українська актриса активно підкорює Голлівуд!