Катя Осадча вже не готова усиновити дитину — ось що вплинуло на її рішення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зіркове подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов вирішило, що все ж таки не готове всиновити дитину. Раніше ведучі висловлювали бажання взяти малюка з дитячого будинку, однак дізнавшись деталі процесу усиновлення - передумали.

Про це Катя Осадча розповіла в інтерв'ю виданню Insider. За словами знаменитості, більшість людей не уявляють, наскільки складною в Україні є ця процедура. У зв'язку з неготовністю тривалий час шукати дитину і боротися за неї через суди, вони з Юрієм Горбуновим вирішили відкласти усиновлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Водночас телеведуча наголосила, що в рамках свого благодійного фонду працюватиме над допомогою сім'ям з усиновленими дітьми. І все ж приєднатися до їхнього числа вона не поспішає.

Вони досконально не розуміють, що таке прийомна дитина, як це взяти до себе в сім'ю за фактом чужу дитину, які існують форми сімейного виховання тощо. Зазвичай у людей просто бажання усиновити дитину, але це тільки верхівка айсберга. Що саме під ним - майже ніхто не розуміє. А там просто купа "але",

- розповіла Катя Осадча.

Катя Осадча вже не готова усиновити дитину — ось що вплинуло на її рішення - фото №1
Фото: instagram.com/kosadcha

Знаменитість підкреслила, що не готова в буквальному сенсі боротися за дитину із соціальними службами так, як це робили Тимур та Інна Мірошниченки. Для себе вона вирішила, що чекатиме на реформи, які зроблять процедуру усиновлення малюка прозорою, без хабарів і бюрократії.

Напевно, я буду готова всиновити дитину, коли загальна ситуація з цього приводу зміниться в країні та коли я не буду домагатися цієї дитини, тому що я публічна. Водночас я хочу скористатися цією публічністю, щоб привернути увагу до того, що проблема дітей, які залишилися без батьків, - у тривалій реформі, яка нарешті має відбутися. Тоді українці зможуть всиновлювати не через хабарі й не через жахливу бюрократію. Вона має бути, але в здоровому глузді - дітей не можна роздавати просто так, але й ними не можна торгувати,

- підкреслила ведуча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча розкрила секрети своєї стрункості . Ведуча зізналася, скільки зараз важить і поділилася своїм модельним лайфхаком.