Катерина Осадча розкрила секрети своєї стрункості: скільки важить телезірка

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська телеведуча Катя Осадча має великий досвід у модельній кар'єрі, тому навіть після народження трьох дітей її фігуру справедливо можна назвати ідеальною. А ось що допомагає знаменитості залишатися стрункою — подробицями ділимося на HOCHU.ua!

Катерина Осадча не приховує, що спорту в її житті не так вже й багато, тож ідеальні параметри фігури — в основному результат її раціону. Відповідаючи на запитання підписників в Instagram телеведуча зізнається, що не докладає надто багато зусиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, журналістка зізналася, що саме допомагає їй підтримувати фігуру в такому гарному стані. За її словами, вся справа в раціоні, якого вона намагається дотримуватися вже довгі роки. Ще з часів своєї модельної кар'єри вона зрозуміла, що після 15:00 в її раціон не повинні входити хліб, солодощі та фрукти. А крім того, Катя завжди розподіляє білки та вуглеводи.

Катерина Осадча розкрила секрети своєї стрункості: скільки важить телезірка - фото №1
Фото: instagram.com/kosadcha

Завдяки такому простому методу Катерині Осадчій не доводиться докладати надто багато зусиль, щоб не погладшати. За словами ведучої, зараз, при зрості 180 сантиметрів, вона важить всього 65 кілограмів.

Катерина Осадча розкрила секрети своєї стрункості: скільки важить телезірка - фото №2
Фото: instagram.com/kosadcha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча вразила своєю природною красою. Зірка українського телебачення поділилася "чесним" селфі без макіяжу , яке зробила в ліжку.