Не робіть цього г*вна: Леся Нікітюк ошелешила агресивним зверненням до аферистів, через яких ледь не помер її батько (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, в родині якої нещодавно сталося горе, ошелешила своїх фанатів черговим відео. Подробиці - в нашому матеріалі.

36-річна шоувумен записала відеозвернення до своїх недоброзичливців. Воно масово розповсюдилося на фанатських сторінках зірки у Tik Tok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Річ у тім, в мережі поширюються фейкові сторінки Лесі Нікітюк. зірка повідомила, що від одного з таких акаунтів надійшло повідомлення її батькові про те, що Леся нібито потрапила в лікарню і зараз знаходиться в тяжкому стані. Телеведуча не змогла стриматися і максимально обурливо висловила своє невдоволення, використовуючи нецензурну лексику.

Якась людина начиталася ху*ні в інтернеті, на кшталт фейсбучних брехливих новин, чи телеграм-каналів з 40-50 підписниками і то ботів. Подзвонила моєму батьку і сказала, що Леся попала в аварію і знаходиться у важкому стані. Батька там ледь відкачали, він мені дзвонить. Я не впізнала його голос. Я звертаюся до тих людей, які пишуть таку ху*ню. Не робіть цього г*вна. Ви можете наробити реальної біди. Принести біду людям.

- каже Нікітюк.

@lesya_nikitiuk_fan Будьте нормальними не пишіть такого про Лесю❗ #лесянікітюк #лесяникитюк #lesyanikityk #рекомендації #recommendations ♬ оригінальний звук - Леся Нікітюк❤
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження. Знаменитість заявила, що прокинулася з перснем на пальці.