Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина поскаржилася на роль "прислуги" в їхній родині

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина 21-річного переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина поскаржилася на проблеми в їхніх стосунках. Іванна вже не вперше розповідає про труднощі в особистому житті, однак цього разу зізналася, що вже готова здатися.

Зовсім недавно Іванна, яка старша за Романа на 4 роки, говорила про другу дитину. Дівчина ділилася, що вони з чоловіком порушували це питання, а сам він хоче другу доньку. Однак, зараз, судячи з усього, пара переживає кризу у стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Іванна зізналася, що їй неприємно, як Роман з нею поводиться. За її словами, вона сама повинна займатися всіма справами, при цьому не відчуває допомоги з боку чоловіка. А на тлі цього вона і зовсім задумалася про розрив з коханим.

Мене так за*бало чути "дай-подай". Відчуваю себе прислугою. Я вже справді дуже близька до того, щоб здатися і вибрати простіший шлях,

- розповіла Іванна.

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина поскаржилася на роль "прислуги" в їхній родині - фото №1
Фото: instagram.com/annavi_i

Судячи з усього, після такої публікації, Іванна отримала чимало негативних коментарів на свою адресу. Однак блогерка не стала терпіти нападки хейтерів і заявила, що у своєму блозі транслюватиме те, що хоче сама, а не що чекають від неї підписники. А на тему особистої драми вона підкреслила, що труднощі бувають у всіх, і їм з Романом вдасться все подолати.

Ніхто не говорив, що сімейне життя - це тільки мед. Бувають і дуже гіркі моменти! Хочеш-не-хочеш, мусиш із цим справлятися. Я не хочу мовчати та тримати в собі те, що мені болить. Така вже я! Або приймайте, або відписуйтеся! Я людина і маю право на своїй сторінці робити й говорити про те, що хочу,

- підкреслила блогерка.

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина поскаржилася на роль "прислуги" в їхній родині - фото №2
Фото: instagram.com/annavi_i
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Роман Сасанчин вперше показав, як виглядає квартира , яку він виграв на шоу "Голос країни". У яких тепер умовах живе Роман - ми показували тут.