"Стоїть мала, бл*** 20-річна і розказує мені": Оля Полякова розповіла, як одного разу її жорстко підставила Анна Трінчер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Оля Полякова відзначилася максимально резонансною та подекуди навіть агресивною заявою про свою колегу по сцені, юну співачку і блогерку Анну Трінчер. Подробиці - в нашому матеріалі.

У ефірі ютуб-проєкту Маші Єфросиніної "Дорослі дівчата", Полякова пригадала, як у свій час Трінчер зробила їй зауваження у публічному просторі. Аню тоді не влаштувало те, що Оля нібито надмірно застосовує фільтри для своїх постів в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Українська селебритіс дуже обурилася такими заявами від Трінчер. Вона заявила:

Це дуже було смішно, коли ми прийшли на радіо і вона така у своєму Instagram: Ой, Олю, ти така красива без фільтрів, а навіщо ти фільтри використовуєш?. Я маю гарний вигляд. Побачимо, який матиме вигляд Аня Трінчер через 22 рочки,

- дорікнула співачка у розмові з Машею Єфросиніною.

Ой, мені дуже подобається Аня Трінчер: "Я не використовую масок, я така натуральна вся, прекрасна і натуральна". Тобі 22 роки, натуральна ти. Я взагалі народити тебе могла б, Аню Трінчер. І Маша, між іншим, теж. І мало того, не просто народити, а це ще було б не рано, розумієш, Аню Трінчер?

 – резюмувала Оля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова висловилася про артистку-путіністку Ані Лорак. Селебритіс не підбирала слів.