Навіть вдалося відкласти трішки доларів: актор "Дизель шоу" розповів про свою зарплату в ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Екс-актор "Дизель студіо" Олег Іваниця став одним з найвідоміших зірок-військових, які боронять Україну на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

45-річний Олег вирішив стати на захист своєї країни та боронити її від російського агресора. Про свою службу Іваниця поділився в інтерв'ю для ютуб- проєкту ТСН.ua "Наодинці".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артист підтвердив, що коли перебував на нулі, то отримував заробітну плату в розмірі 100 тисяч гривень. Олег каже, що з виплатою не було жодних проблем та затримок. Зокрема 45-річний гуморист зауважив що йому вдалося відкласти трохи грошей із службової зарплати. Іваниця повідомив:

Якби мені не допомагали друзі з ремонтом машин, то мені б не вистачило. Відкласти вдалося. Коли нас минулого літа вивели з Києва, а потім виявилося, що це була зона бойових дій, а нам платили менше",

- сказав екс-учасник "Дизель Шоу".

За його словами, потім їм перекинули додаткові гроші, і він "купив трішки доларів". Окрім того артист та військовослужбовець дізнався що під час його служби з ним траплялися випадки прямих боїв з російськими загарбниками. Про це він каже наступне:

У нас не було ситуацій, коли вони на нас перли. Було таке, що якимись групками підходили вночі. Побратим дивиться в тепловізор, а ти туди навалюєш. Дивишся в бік їхньої посадки, якщо там бачиш рух, то туди навалюєш,

- поділився воїн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те, як Юрій Ткач назвав суму, яку тепер заробляє на місяць. Вона виявилася суттєво меншою ніж  до повномасштабного вторгнення.