"Є зарплатня, вона невелика": після скандалу Юрій Ткач назвав суму, яку тепер заробляє на місяць (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український телеведучий та шоумен Юрій Ткач, який нещодавно виправдався за корпоратив фігуранта справи про зґвалтування розповів, скільки заробляє станом на сьогодні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це відомий комік та гуморист розповів в інтерв'ю з українським співаком та блогером Олександром Волошиним. 39-річний комік розсекретив, що його нинішні доходи, м'яко кажучи, смішні відносно тих сум, які йому вдавалося заробляти ще до війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Більше того, Ткач навіть назвав конкретну суму, яку йому вдається заробляти щомісяця. Шоумен говорить, що на життя для своєї родини він заробляє, перш за все, завдяки "Кварталу 95". Загалом, Юрій заробляє  близько двох тисяч доларів (72 500 грн).

Порахувати неможливо, але зараз я заробляю десь у 5 разів менше, ніж раніше... "Квартал" — це така історія, яка тримає на плаву. Є зарплатня, вона невелика. Це не щомісячна зарплатня, а за зйомку, вона тримає,

– розповів Юрій Ткач.

Іноді бувають корпоративи або приватні заходи. Плюс "подушка", яка в тебе є... Зараз, якщо один на місяць є корпоратив, то це вже круто. І то, частіше це не корпоративи, а якісь приватні заходи, на яких також збираються гроші... Плюс-мінус дві тисячі доларів на місяць заробляю. Може трохи більше. Багато всього зараз іде на допомогу. Але ми ж теж маємо щось їсти, за щось жити, банально авто заправити. Ніхто не париться і так потрібно. Це й шоубізнесу стосується. Уже немає тих гонорарів. Полякова вже за тридцятку не їздить, умовно кажучи,

– підсумував комік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українські зірки підтримали Юрія Ткача, який провів весілля фігуранту у справі про згвалтування. Окрім того, артист повідомив, що всі гроші, які отримав за свою роботу, він відправить на допомогу українській армії.