Ніби і не розлучалися: Камалія розсекретила, які має стосунки із колишнім чоловіком-мільярдером (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська артистка Камалія відверто розповіла про те, в яких стосунках нині перебуває з колишнім чоловіком, знаменитим пакистанським бізнесменом Захуром Мохаммадом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Останнім часом, в мережі доволі довго обговорювали розлучення Камалії та Захура. Навіть в певний момент з'являлася інформація, що пара насправді разом. Таке враження складалося через те, що колишні закохані просто з почуттям глибокої поваги поводилися один з одним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, що вони із Захуром залишаються хорошими друзями та чуйними батьками для своїх дітей, Камалія розповіла у програмі "Ближче до зірок". Знаменитість повідомила:

Він з дітьми (від попереднього шлюбу ) живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми  їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом з батьками.

Ніби і не розлучалися: Камалія розсекретила, які має стосунки із колишнім чоловіком-мільярдером (ВІДЕО) - фото №1

Окрім того, жінка додала, що вона та Захур  - партнери. Як виявилося, ексзакохані мають багато спільних проєктів.

У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних,

- резюмувала співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те що у мережі Камалію видали заміж за пакистанського музиканта все це відбулося на тлі заяв про розлучення з мільярдером Захуром Мохаммадом.