Популярний український актор відправився захищати Україну на передову

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український артист Дмитро Сова став військовослужбовцем ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що ще на початку широкомасштабного вторгнення рф на територію України він відвідав військкомат.  Однак тоді, йому сказали, що перетелефонують.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нині ж, в інтерв'ю  КP.UA  Сова зізнався, що в перші дні бойових дій був такий резонанс, що їх з тестем у військкоматі навіть не встигли зареєструвати, але повістки все ж, вручили. Після цього актор вирішив стати волонтером.

І ось в кінці червня мені подзвонили і сказали: "Дмитро Павловичу, заберіть повістку". Я подзвонив друзям в різні підрозділи, порадився, тому що хотілося піти до своїх хлопців. З 23 жовтня я вже на службі,

- повідомив Дмитро.

Актор заявив, що ретельно готувався до поїздки на передову. Він придбав три комплекти одягу, бронежилет, шолом, камеру GoPro та невеликий навчальний дрон.

Забрав цей дрон з собою і буду намагатися тут його опанувати. Мені здається, що кожен підрозділ повинен мати операторів дронів, зараз це дуже важливо. Навіть якщо я потраплю в який-небудь інший підрозділ, потрібно все одно бути готовим до різних ситуацій. Чим більше у тебе якихось скілів, тим краще ти захищений. Як казав нам мій інструктор: "У цій війні нам головне – виграти. А ваше завдання - отримати стільки навичок, щоб вижити,

- резюмував Сова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як актор "Дизель шоу" Олег Іваниця розповів про свою зарплату в ЗСУ. Чоловік зізнався, що йому вдалося навіть трохи відкласти доларів.