"Я здав кров, і випав в осадок, знатно": Melovin розповів, як дізнався про своє невиліковну хворобу

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець Melovin, який нещодавно заявив, що страждає на невиліковну хворобу, привідкрив деякі деталі своєї загадкової недуги. Подробиці - в нашому матеріалі.

Співак, як і обіцяв записав у себе в Instagram кілька сторіс з поясненнями, в яких розповів, як дізнався про тяжку хворобу. Виявилося, музикант звернувся до лікарні через те, що хотів зробити деякі корективи у своїй зовнішності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Меловіна, його турбувало, що у нього не було стабільності у вазі. Він міг важити то 70, то 85 кілограмів. Коли вага вчергове росла, то Меловіна найбільше турбував негарний вид обличчя. У зв'язку з цим він захотів зробити операцію з видалення комків біша, аби зменшити свої щоки та покращити естетичний вигляд вилиць. Проте, коли здав відповідні аналізи, то був просто шокований станом свого здоров'я та хворобою, яку в нього знайшли.

Я хотів видалити комки біша. Я думав, що в цьому проблема точно порішається. Треба видалити комки  біша.  Без аналізів це там не можна робити. Я здав кров, і випав в осадок, знатно.

- резюмував Меловін.

"Я здав кров, і випав в осадок, знатно": Melovin розповів, як дізнався про своє невиліковну хворобу - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те, що Меловін розповів, як готується до нацвідбору на Євробаченні 2024. Співак пояснив, чому саме він має представляти Україну цього року на конкурсі.