"Вдома було так само": після чуток про розлучення, Олександр Стоянов поділився спільними кадрами з Катериною Кухар

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Останні кілька тижнів у Мережі не вщухають чутки, ніби Катерина Кухар та Олександр Стоянов розлучилися. Знаменита пара не коментує подібні плітки, але, нещодавно артист балету натякнув, у яких зараз стосунках перебуває з прима-балериною. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після того як Катерина Кухар заговорила про серйозні зміни в особистому житті, її чоловік запевнив, що вони все ще разом. Принаймні, їх продовжує об'єднувати робота, адже зірки балету продовжують разом виступати і підкорювати не тільки Україну. Судячи з соцмереж Олександра Стоянова, зараз вони перебувають на гастролях, а днями відбувся виступ у Лос-Анджелесі. На кадрах, опублікованих в Instagram, артист балету танцює з дружиною своє балетне шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Дома было так же": после слухов о разводе, Александр Стоянов поделился общими кадрами с Екатериной Кухар - фото №1
"Дома было так же": после слухов о разводе, Александр Стоянов поделился общими кадрами с Екатериной Кухар - фото №2

До речі, раніше Катерина Кухар розповіла кумедну історію, як їхня команда готується до виступів. Прима-балерина показала, що напередодні артисти відпочивали, але коли прийшла вона - всі почали тренуватися. У коментарях її чоловік пожартував, що вдома у них панує точно така ж атмосфера. Таким чином Стоянов натякнув, що вони все ще разом і продовжують жити в спільному будинку.

"Дома было так же": после слухов о разводе, Александр Стоянов поделился общими кадрами с Екатериной Кухар - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандалу з ексглавою Мінкульту Олександром Ткаченко, його місце запропонували зайняти Катерині Кухар. Однак прима-балерина  відмовилася від високої посади  та пояснила своє рішення.