В Мережі дізналися, хто нова обраниця Нікіти Добриніна. Навіть докази є (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Нікіта Добринін, якого раніше запідозрили у романі з колишньою Богдана Буше, “спалився” на побаченні з новою дівчиною. Уважні фанати впізнали обраницю ведучого на опублікованих ним фото.

Український ведучий Нікіта Добринін в Instagram Stories поділився фотографією з таємничою дівчиною. Судячи зі слова “чітміл”, яке Добринін залишив на світлині, пара сходила до кав’ярні, де дозволила собі порушити дієту та поласувати смачненьким.

Фото: @nikitadobrynin
Фото: @nikitadobrynin

Повністю роздивитися незнайомку неможливо, оскільки на світлині видніється лише її рука, волосся, вбрання та телефон. Втім, уважні фанати провели власне розслідування й прийшли до висновку, що це була блогерка Чара Хорив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На таке припущення їх підштовхнув одяг дівчини - того самого дня блогерка опублікувала у своєму мікроблозі фото, на якому позує в такій самій шкіряній куртці. Крім того, у Чари волосся такого ж кольору.

Фото: @charakhoriv
Фото: @charakhoriv

На додаток - телефон: чохол на iPhone має стікер кішки тієї самої породи та кольору, як і домашня улюблениця Хорив. Та й телефон зовні - один в один.

В Мережі дізналися, хто нова обраниця Нікіти Добриніна. Навіть докази є (ФОТО) - фото №3
Фото: @charakhoriv
В Мережі дізналися, хто нова обраниця Нікіти Добриніна. Навіть докази є (ФОТО) - фото №4
Фото: @charakhoriv
В Мережі дізналися, хто нова обраниця Нікіти Добриніна. Навіть докази є (ФОТО) - фото №5
Фото: @charakhoriv

Зазначимо, що вперше про роман Добриніна і Хорив заговорили місяць тому. Тоді пара з'явилася разом на церемонії вручення музичної премії Muzvar Awards 2023.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Нікіта Добринін розповів, чому розлучився з Дашею Квітковою . Також ведучий зізнався, що він вже пережив цей момент, хоча спочатку йому було дуже важко.

Фото: @nikitadobrynin