Оце так новини! Ірині Білик зробили пропозицію на концерті: відповідь співачки заінтригувала шанувальників (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Білик знову у центрі загальної уваги. Річ у тім, що популярній українській співачці зробили пропозицію руки та серця під час її концерту. А її відповідь не на жарт схвилювала прихильників.

Отже, нещодавно чоловік, закоханий в Ірину, піднявся з величезним букетом троянд до неї на сцену. На очах у всіх він став на одне коліно, простягнув співачці коробочку з обручкою і запитав, чи стане вона його дружиною. Він також пообіцяв Ірині Білик нескінченну вірність і щастя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Неважко було помітити, що зірка трохи розгубилася від такої несподіваної пропозиції. Прийшовши до тями, Ірина звернулася до шанувальників, сказавши, що те, що зараз відбувається — це не частина шоу.

Потім Ірина звернулася до чоловіка та сказала, що їй хотілося б мати такого коханого, як він. Однак проблема в тому, що вони зовсім не знайомі.

Для мене кохання – це і вірність, чесність. Неодмінно чесність. Мені дуже хотілося б мати такого чоловіка як ти. Але ж ми зовсім не знайомі. Я просто бачу тебе в залі і дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде неправильно, сказати людині, яка мене любить і мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати "ні",

— заінтригувала Ірина своєю відповіддю, давши зрозуміти, що їй теж подобається цей чоловік.

Яке рішення ухвалила популярна співачка — невідомо. Можливо, незабаром вона потішить шанувальників новиною про те, що виходить заміж за цього сміливого та наполегливого чоловіка. А може її серце все ще належить Дімі Коляденко, адже останнім часом у Мережі ходять чутки, що артисти знову разом .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Ірина Білик переклала свій російськомовний хіт рідною мовою. Тепер пісню "Ми будемо разом" можна слухати українською мовою.