Руду з "НеАнгелів" побачили у Львові з красивим чоловіком: відомо, що між ними (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українську виконавицю, колишню солістку дуету "НеАнгели" Славу Камінську, яка приголомшила новиною про третю вагітність,  помітили в компанії красивого чоловіка. Стало відомо що робила пара і чи є між ними якісь стосунки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Славу помітили на залізничному вокзалі у Львові. Руда красуня йшла, тримаючи валізи. При цьому, Камінська мала вельми стурбований вигляд. Що ж до незнайомця, то він був поруч і супроводжував зірку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рыжую из "НеАнгелов" увидели во Львове с красивым мужчиной: известно, что между ними (ФОТО) - фото №1

Частина шанувальників артистки вже почали створювати теорії змови про те, нібито пара перебуває у стосунках.  Як виявилося,  почуття між парою справді є, однак вони екранні.

Рыжую из "НеАнгелов" увидели во Львове с красивым мужчиной: известно, что между ними (ФОТО) - фото №2

Річ у тім, що Камінська повернулася додому з-за кордону. Співачка приїхала до Львова, щоб зняти новий кліп. Цю відеороботу селебритіс готує з тим самим таємничим незнайомцем, музикантом Андрієм Кравченком на спільну пісню "Зупини", реліз якої відбудеться 21 листопада. Зазначається, що у кліпі Андрій та Слава порадують юзерів палкими сценами.

Рыжую из "НеАнгелов" увидели во Львове с красивым мужчиной: известно, что между ними (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Слава Камінська похвалилася спільним фото з бойфрендом-іноземцем.  В Insta Stories виконавиця поділилася рідкісним спільним кадром із своїм хлопцем.