Прийомна дочка Бреда Пітта публічно відмовилася від його прізвища (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після розлучення з Анджеліною Джолі Бреду Пітту довелося довго судитися за можливість спілкуватися з їхніми дітьми. Однак не раз у ЗМІ потрапляли чутки, ніби голлівудському акторові так і не вдалося налагодити стосунки зі своїми спадкоємцями. А тепер же на це натякнула його прийомна донька Захара. Подробицями ділимося на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання People , нещодавно 18-річна прийомна донька зіркового експодружжя Анджеліни Джолі та Бреда Пітта відмовилася від прізвища знаменитого батька. А все тому, що в Захари подвійне прізвище - Джолі-Пітт. Однак днями вона вирішила його скоротити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сталося це після того, як Захара приєдналася до жіночого товариства Альфа Каппа Альфа в коледжі Спелман. Студентка виступала з промовою, а представляючись перед іншими учасниками вона назвала тільки прізвище своєї знаменитої мами, спеціально не згадавши частину "Пітт".

Мене звуть Захара Марлі Джолі. І я приземлилася із Золотого штату в місті, повному ангелів: Лос-Анджелесі, Каліфорнія,

- прокричала донька Джолі та Пітта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше ходили чутки, що 59-річний Бред Пітт знову готується стати татом . Актор уже познайомив нову обраницю зі своїми дітьми від шлюбу з Анджеліною Джолі, а в майбутньому вони сподіваються на народження спільних малюків.