Український режисер "натовк пику" відомому російському акторові

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Успішний український режисер Семен Горов, який був першим чоловіком путіністки Сніжани Єгорової, вже давно мав достатньо напружені стосунки з росіянами. Чоловік пригадав, що колись йому довелося побитися з актором із рф прямо на знімальному майданчику. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua !

В інтерв’ю OBOZ.ua  Семен Горов розповів, як одного разу в нього виник конфлікт з Олексієм Панінім. І хоча зараз російський актор вже давно не живе у країні-агресора та не підтримує вторгнення в Україну, раніше, за словами режисера, він поводився достатньо зверхньо до українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Горов неодноразово знімав шоу для телебачення, у яких брали участь як українські, так і російські артисти. А от сам конфлікт з Паніним виник безпосередньо під час зйомок проєкту "Зірка+зірка", що виходив у 2010 та 2011 роках.

На проєкті "Зірка+Зірка" доходило до скандалів. Навіть бійка сталася з актором Олексієм Паніним просто на знімальному майданчику. Він теж почувався імперцем, який може тут поводитися, як заманеться. Зараз, коли бачу, як він бігає з українським прапором, гадаю: ну й гаразд. Я вірю, що люди можуть змінюватися. Може те, що я йому морду набив - теж трохи привело до тями,

— сказав Горов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Панін оскандалився резонансною заявою про схожість українців і росіян . Несподівано він заявив, що і в Україні не набагато краще жити, ніж у рф.