Анастасія Приходько зізналася, що терпіла жорсткі приниження від мовчуна Меладзе

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Анастасія Приходько починала свою карʼєру у співпраці з популярним продюсером Костянтином Меладзе. Однак як виявилося, їх робота була токсичною, а сама артистка терпіла приниження від зіркового композитора. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua !
В інтерв'ю проєкту TSN.UA  Наодинці Анастасія Приходько розповіла про свій досвід співпраці з Костянтином Меладзе. Разом із продюсером вона уклала контракт після перемоги в російському телешоу Фабрика зірок 7. А вже за декілька років, у 2009 після участі у Євробаченні, співачка вирішила більше не працювати з ним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приходько зізналася, що негативних моментів за час співпраці з Меладзе було достатньо. А в якийсь момент все дійшло до принижень з боку Костянтина Меладзе. Це і стало останньою краплею для Анастасії, після якої вона вирішила остаточно розірвати контракт з продюсером.

Він мене дуже принижував. Він пояснював, що таким чином намагається, щоб у мене не було зіркової хвороби. Але це приниження я не забуду. Казав, що я співаю дуже погано і що він в мене не вірить,

— пригадала Анастасія Приходько.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Приходько закликала забрати в Потапа телефон , аби зупинити потік його дивних відео. Співачка висміяла свого колегу через його активність у соцмережах.