Юлія Саніна пояснила, чому не вважає Тіну Кароль подругою. Що пов'язує артисток, окрім спільної пісні?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фанати творчості Юлії Саніної та Тіни Кароль не раз помічали, що після спільної роботи артисткам вдалося вибудувати теплі дружні стосунки. Однак сама фронтвумен гурту The Hardkiss не поспішає називати свою зіркову колегу подругою. Які ж стосунки між знаменитостями - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У 2019 році Юлія Саніна та Тіна Кароль випустили спільний трек "Вільна", після якого фанати запідозрили, що дівчат об'єднує не лише робота, а й міцна дружба. Адже відомо, що час від часу вони хочуть одна до одної в гості, а солістка The Hardkiss і зовсім набила тату, на якому зображена вона разом з Тіною Кароль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Юлія Саніна пояснила, чому не вважає Тіну Кароль подругою. Що пов'язує артисток крім спільної пісні? - фото №1
Фото: instagram.com/the_hardkiss

І все ж Юлії Саніній важко назвати Тіну Кароль своєю подругою. Артистка зізнається, що вони дуже близькі та час від часу спілкуються. Однак через активні робочі графіки їм важко вибудовувати дружні стосунки, адже кожна з них намагається ледь не весь свій час приділяти розвитку кар'єри та власній родині. Про це вона розповіла в кулінарному ток-шоу з Євгеном Клопотенком "Пекельні борошна" .

Ми хороші знайомі, скажімо так. Артисткам взагалі дуже важко дається дружба. Я відчуваю до неї теплоту і вона до мене. Списуємося,

- розповіла Юлія Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, також Юлія Саніна заговорила про Олега Винника , який відсиджується за кордоном. Артистка висловилася на тему того, чи є у нього шанс повернути собі визнання української аудиторії і знову вийти на сцену.