Шакіра заплатить шалений штраф, щоб залишитися на волі: над нею тривають суди через гроші

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита колумбійська виконавиця Шакіра, яка нещодавно отримала три статуетки Греммі, має проблеми із судом відносно того, що вона не заплатила понад  14,5 мільйонів євро податку на прибуток в Іспанії у період з 2012 по 2014 роки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 46-річна Шакіра уклала мирову угоду та тепер повинна заплатити відповідну суму штрафу. Про це стало відомо з повідомлення авторитетного видання Reuters .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, на колумбійську селебритіс у барселонському суді заведено справи щодо податкового шахрайства. Варто зауважити, що відносно одного провадження вже пройшов суд, за підсумками якого Шакіра має сплатити чималий штраф. На закиди щодо несплати податків, поп-діва говорила, що мала особисті причини не сплачувати вище згадану суму податку.

Цікаво, що Шакіра  погодилася на  звинувачення. До речі, вона заплатить лише половину суми від загального боргу (7 мільйонів євро) та ще один додатковий штраф у сумі 438 тисяч євро. Якщо вона цього не зробить, то може бути позбавлена волі на три роки.

Я дійшла висновку, що перемога не є перемогою, якщо ціною є те, що вони позбавляють вас багатьох років життя,

— сказала знаменита Шакіра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Шакіра вивела на червону доріжку своїх синів-красунчиків від Жерара Піке. Діти були вбрані в однаковий одяг, який також був в одній колірній гамі з їхньою зірковою мамою.