"Ім'я ми вже давно придумали": зірка "Жіночого лікаря" заявив, що скоро стане батьком (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У відомого українського актора Олексія Нагрудного, знаменитого завдяки участі в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" народиться ще одна дитина. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артист розповів в ефірі "Сніданку з 1+1". Олексій зізнався, що він зі своєю обраницею, Світланою Горошковою чекають нанародження сина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, цікаво що Нагрудний дізнався про те, що стане батьком в той день, коли його затвердили на роль Юрія Сердюка із стрічки "Жіночий лікар. Нове життя". Окрім того, він додав, що вони з дружиною вирішили довго не розповідати про це.

Ніхто не знав, звичайно, ми нікому не розповідали. Десь 12−13 тиждень вагітності у нас був. Якраз проходила зйомка, і в мене за сценарієм там теж 12−13 тиждень мав бути. Ставлять заставку на монітор УЗД, я одягаю рукавички, підходжу до монітора і кажу: „Це не 12−13 тижнів, це плід десь на 14−15, це неправильна фотографія“. І саме тут я зрозумів — я палюся. Наш синочок народиться вже в січні, так вийшло, що в нас усі січневі. Ім'я ми вже давно придумали, у нас буде Євген Олексійович,

 — поділився він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон уперше стане батьком.  Інформацією про швидке поповнення знаменитості не ділилися з прихильниками, однак і не стали приховувати, коли живіт Сьюкі помітно виріс.