Поки "прекрасна няня" тяжко хворіє, її чоловік знайшов розраду в обіймах молодої фігуристки — ЗМІ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Онкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк уже довгі роки уникає публічності, адже важко переносить хворобу. Однак її чоловіка, фігуриста Петра Чернишова це, судячи з усього, не сильно турбує. Адже за чутками він закрутив роман із молодою колегою. Що про це відомо - дізнавайтеся далі.

Поки "прекрасна няня", яка ганьбила українців , бореться з важким захворюванням, її чоловік знаходить розраду в обіймах іншої. Принаймні про це говорять росЗМІ з посиланням на близьке оточення фігуриста. За їхніми словами, Чернишову нібито набридло бути єдиним, хто працює, і "тягнути" на собі сім'ю, тоді як Заворотнюк тяжко хворіє вже понад чотири роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імовірно, коханкою чоловіка Анастасії Заворотнюк стала 27-річна фігуристка Аделіна Сотникова. Варто зазначити, що сама вона теж заміжня і трохи більше ніж рок тому стала мамою. Однак російські таблоїди стверджують, що у колег закрутився роман, адже Аделіна виступала в льодовому шоу Чернишова, а нещодавно він зворушливо привітав її з днем народження на очах у великої аудиторії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Нікіта Добринін знову підігрів чутки про свій роман . Судячи з соцмереж, його новою обраницею стала популярна українська блогерка.