Дружина Тімура Мірошниченка опинилася в лікарні разом із прийомним сином: Марселю знадобилася операція

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина українського телеведучого Тимура Мірошниченка розповіла про операцію, яку робили їхньому прийомному синові. Як усе пройшло - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Інна Мірошниченко повідомила, що з самого ранку вони перебували в лікарні. Дружина шоумена не стала розкривати всіх деталей, а лише підкреслила, що їхньому названому синові Марселю потрібна була операція. Яка саме - блогерка не уточнила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Своїх підписників Інна попросила тримати кулачки, щоб операція пройшла вдало. А сама в цей час вона намагалася розважати малюка, щоб він не переживав перед майбутнім хірургічним втручанням.

Цей день настав! Тримайте кулачки за Марса, щоб операція пройшла легко і швидко,

- написала дружина ведучого.

Дружина Тімура Мірошниченка опинилася в лікарні разом із прийомним сином: Марселю знадобилася операція - фото №1
Фото: instagram.com/_inna_mi_/
Дружина Тімура Мірошниченка опинилася в лікарні разом із прийомним сином: Марселю знадобилася операція - фото №2
Фото: instagram.com/_inna_mi_/

Як розповіла дружина Тімура Мірошниченка, спочатку все було добре і Марсель поводився спокійно. Однак ближче до операції він почав вередувати, адже був голодний. Сама Інна, до слова, щоб підтримати сина, теж нічого не їла. І тільки коли лікарі розпочали операцію, у неї з'явилася можливість поїсти.

У нас усе ок. Я чекаю. Є можливість поїсти, поки Марсель на операції. Я не пила і не їла разом із ним. І після операції теж не буду,

- розповіла Інна Мірошниченко.

Дружина Тімура Мірошниченка опинилася в лікарні разом із прийомним сином: Марселю знадобилася операція - фото №3
Фото: instagram.com/_inna_mi_/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко здивувала відвертим зізнанням після отримання її чоловіком нагороди "Тато року". Кохана ведучого заявила, що  у них буде шестеро дітей.