"Живе за мої гроші": Оля Полякова розповіла, що з бізнесом її чоловіка

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Оля Полякова, яка побилася з російським оператором, поділилася, яким нині бізнесом займається її чоловік Вадим Буряковський. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, підприємець Буряковський  колись придбав завод, який наразі констроює снігоприбиральну техніку і сміттєвози. Про це знаменита артистка повідомила в інтерв'ю блогеру та журналісту Славі Дьоміну, яке вже розповсюджено на ютуб-каналі медійника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дьомін пригадав, як Полякова колись говорила, що її коханий збіднів.  На це Полякова відповіла наступне:

Він не за раз збіднів. Спочатку в нього закінчився його бізнес, і ми багато років витрачали гроші, які він на ньому заробив. Тому це не було за раз. Ти що? За раз – це дуже страшно.

"Живе за мої гроші": Полякова розповіла, чи займається її чоловік якимосб бізнесом (ВІДЕО) - фото №1

Слава зауважив, що Оля постійно каже, що Вадим живе за її рахунок. На ці слова Оля відповіла доволі однозначно.

Ну і що? Він живе за мої гроші, але це не говорить, що він нічим не займається. У нього є завод, який він придбав дуже давно. І дуже давно він просто стояв і тільки тягнув. Але ось останнім часом Вадик там... У нього є партнер по бізнесу, і вони там роблять прибиральну техніку для міст. Це снігоприбиральні машини, мусоровози. Тому завод "Будмаш" – це дуже класна техніка. Будь ласка, мери, хто там цим займається, – усі до нас, у нас мусоровози є дуже класні,

– резюмувала вона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова відкрила в собі чаклунські здібності та заговорила про смерть путіна.Артистка запевняє, що віднедавна в ній прокинувся "магічний дар".