Є всі зручності: Інна Мірошниченко показала палату, де перебуває із сином Марселем (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обраниця українського журналіста, оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка Інна Мірошниченко на даний момент знаходиться зі своїм 2-річним сином Марселем у лікарні. Блогерка показала, в яких умовах лікують її малюка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що 24 листопада Марсель переніс складну операцію. Зараз хлопчик проходить лікування у стаціонарі. Звісно, від його не виходить  його любляча мама.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема у себе в  Instagram-stories  Інна розповсюдила ролик з палати, в якій вона лежить з Марселем.  Інна, в буквальному сенсі провела своєрідну екскурсію. Про стан палати вона заявила наступне:

Дитячий куточок є. Дітей годують. Але все молочне, з глютеном, тому пропускаємо. Сьогодні на сніданок сосиски з макаронами. Перебування тут безкоштовне. Є палата на одного і на двох діток (може і більше, але я не бачила),

- резюмувала Інна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла про деталі усиновлення другої дитини жінка хоче все вирішити без Тімура. Вочевидь, пара зрозуміла, що не хоче зупинятися на досягнутому, і буде усиновлювати ще одну дитину.