Автор хіта Another Love Том Оделл таємно одружився: в Мережі вже гуляють перші світлини з весілля

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Знаменитий британський музикант Том Оделл, пісні якого "переродив" український співак Enleo, таємно одружився! Зі своєю обраницею, моделлю Джорджі Сомервілль, артист зіграв весілля, про яке заздалегідь не знали ЗМІ. Як воно пройшло - всі подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

У питаннях особистого життя Том Оделл досить однозначний - співак тримає його в таємниці від публіки. Відомо лише, що минулими його обраницями були співачка Тейлор Свіфт і модель Сінді Ліман, проте ні з ким із них артистові не вдалося побудувати тривалі стосунки. Коли саме в нього закрутився роман із Джорджі Сомервілль невідомо, проте 2020 року пара заручилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І лише через 3 роки знаменитості зіграли весілля. Церемонія одруження відбулася в одній із лондонських церков, де пара дала весільні клятви.

Автор хіта Another Love Том Оделл таємно одружився: в Мережі вже гуляють перші світлини з весілля - фото №1
Фото: instagram.com/meme.devil/
Автор хіта Another Love Том Оделл таємно одружився: в Мережі вже гуляють перші світлини з весілля - фото №2
Фото: instagram.com/meme.devil/

Судячи зі знімків, які Джорджі Сомервілль опублікувала в особистому мікроблозі в Instagram, на їхнє весілля запросили небагато гостей, а лише найближчих друзів і родичів. Для свого образу наречена вибрала атласну сукню до підлоги, яку доповнила фатою з обручем, а Том Оделл приміряв класичний смокінг з білою сорочкою.

Автор хіта Another Love Том Оделл таємно одружився: в Мережі вже гуляють перші світлини з весілля - фото №3
Фото: instagram.com/meme.devil/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Адель публічно зізналася, що дійсно вийшла заміж. Після здогадок таблоїдів, артистка вирішила підтвердити інформацію про своє весілля з Річем Полом.