Остаточно відріжуть шлях додому? У рф хочуть назавжди позбутися "іноагента" Максима Галкіна

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомому російському шоумену Максиму Галкіну планують заборонити можливість в'їжджати на територію рф. Такі розмови обумовлені тим, що Галкін засуджує військові злочинні дії російського режиму проти України.

Про це постійно говорять пропагандисти країни-терористки. Однак, нещодавно вони максимально активізувалися у своїй інформаційній війні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, повідомляється, що у законодавстві рф нібито готуються зміни, після прийняття яких, на законодавчому рівні дозволятиметься забороняти деяким росіянам в'їжджати в країну. У цей список потрапить і Галкін, так як він критикує російський режим та засуджує військові дії.

Громадянину рф, внесеному до реєстру, який проживає на території іноземної держави, публічно виступає проти основ конституційного ладу і безпеки рф заборонено в'їжджати на територію росії для проживання і ведення будь-якої діяльності,

- повідомляється в документі, взятому з росЗМІ.

Зазначимо, що раніше, відомий путініст-держслужбовець Віталій Бородін неодноразово говорив пропагандистським ЗМІ, що знаменитсті, які підтримують Україну не повинні мати можливості в'їжджати в рф. Цікаво, що Галкін жодним чином не відреагував на подібні заяви.

Остаточно відріжуть шлях додому? У рф хочуть остаточно позбутися "іноагента" Максима Галкіна - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня наречена Максима Галкіна згадала їхнє спільне життя.  За словами ексобраниці шоумена, її підкорило почуття гумору Галкіна, а крім того, він "надавав свого папугу", якого сам вишив хрестиком.