Що думає про війну рф з Україною Стас Шурінс та чим живе колишній переможець "Фабрики зірок"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий латвійський співак Стас Шурінс, який підкорив українців у 2009 році, здобувши перемогу у шоу "Фабрика зірок", уже досить давно зник з радарів як українського, так і латвійського шоу-бізнесу. Нині ж, стало відомо, що саме Шурінс каже про повномасштабну війну рф на території України. Подробиці - в нашому матеріалі.

14 років тому Шурінс, в буквальному сенсі підкорив українську аудиторію своїм вокальним талантом. Тодішній продюсер "Фабрики зірок"  Костянтин Меладзе говорив про хороше майбутнє латвійського виконавця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після свого тріумфу у талант-шоу Стас продовжив будувати свою кар'єру в Україні. Йому навть вдалося у свій час увійти до списку 25 найкрасивіших чоловіків України 2011 року за версією Viva!

Що думає про війну рф з Україною Стас Шурінс та чим живе колишній переможець "Фабрики зірок" - фото №1

Проте, згодом його кар'єра пішла на спад. У 2014 році Шурінс разом з дружиною виїхав з України до Німеччини, щоб вилікувати кохану від онкологічної хвороби. Того ж року він встиг взяти участь у німецькій версії шоу "Голос", підкоривши всіх піснею "You can be".

Щодо повномасштабного вторнення рф на територію України, то тут Стас висловив свою однозначну позицію весною минулого року. Тоді артист у кліпі показав кадри з війни та закликав зупинити звірства, що коїть росія. Однак, після того виконавець знову замовк на цілий рік і більше не проявляв свою позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Слава Дьомін розповів, де знаходиться Потап та що заважає їм поговорити на камеру. Блогер запевнив, що скоро запише з виконавцем інтерв'ю.