Із Нацгвардії у ЗСУ? Де тепер служитиме Віталій Козловський

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український співак, а нині ще й військовослужбовець Віталій Козловський розповів про зміни у несенні своєї служби. Він зізнався, що переходить в іншу військову частину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це стало відомо з ефіру радіостанції " Армія FM ", де Віталій був гостем. Отож, Козловський не став багато говорити про нову частину, так як не має права розкривати всіх подробиць .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо лише, що нинішнє його місце дислокації знаходиться в Києві. Артист зізнався:

Це військова таємниця насправді. Єдина радість, про яку я можу сказати, радість для всіх моїх близьких, що зараз моя служба проходить не на Донбасі, я зараз перебуваю в частині Києва.

Із Нацгвардії у ЗСУ? Де тепер служитиме Віталій Козловський - фото №1

Окрім того, він заявив, що рішення покинути свою частину було не його ціллю чи бажанням. Більше того, ініціатива забрати його до себе на службу належала тим, до кого він зараз перевівся. Швидше за все, тепер Козловський служитиме не в національній гвардії як раніше, а в ЗСУ.

Ти виставив піксель. Нацгвардія, де ти служив - це оливкова форма. Піксель - це Збройні сили України,

- зазначив журналіст у розмові з Віталієм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський вперше за довгий час вийшов на сцену та заспівав на записі новорічного концерту.  Бачимо, що 38-річний артист виступав у військовій формі.