Ще один продюсер заявив, що в конфлікті з Козловським, Кондратюк виграв суд тільки завдяки своєму впливу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Довгі роки в 11-річний конфлікт Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка інші знаменитості намагалися не втручатися. Однак коли стало відомо, що частину своєї військової зарплати співак виплачує експродюсеру, публічно висловлювати свою думку стали й інші представники шоубізу.

Так, відомий продюсер Михайло Ясинський прокоментував запеклий конфлікт між Козловським і Кондратюком. Музичний експерт зізнався, що йому не зовсім зрозумілий остаточний вердикт суду. Чоловік припустив, що така постанова могла бути ухвалена на тлі того, що продюсер мав значно більший вплив, порівняно з його підопічним. Цікаво, що раніше таку ж думку висловив інший музичний продюсер - Вадим Лисиця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У подкасті , який Михайло Ясинський веде зі Славою Дьоміним, він порадив Козловському заручитися підтримкою хорошого юриста. Адже тільки так він зможе якось вплинути на постанову суду, яка зобов'язує його виплачувати штрафи Кондратюку.

Віталік дуже відкрита, романтична, молода, юна душею людина. Чомусь він пішов на зарубу з людиною, яка сиділа в команді, вибачте, "Що? Де? Коли?". Тобто ця людина (Кондратюк - прим. ред.) досить потужна й інтелектуальна. У принципі, йому б і зараз, на мій погляд, не потрібно було йти на цей діалог із Кондратюком, не маючи поруч людини відповідного рівня. Потужного, досвідченого юриста,

- зазначив Ясинський.

Ще один продюсер заявив, що в конфлікті з Козловським, Кондратюк виграв суд тільки завдяки своєму впливу - фото №1
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Водночас музичний експерт припустив, що так сильно конфлікт затягнувся зовсім не через фінансові питання. За його словами, Ігор Кондратюк міг просто затаїти серйозну образу на артиста, який на піку популярності вирішив розірвати з ним контракт. Мовляв, тому зараз він залишається непохитним, навіть попри те, що Козловського мобілізували в армію.

Тут радше йдеться про те, що Кондратюку не хочеться заробляти. Він зовсім про інше. Він хоче ускладнювати життя Віталіка. Не можна заробити з артиста, який не заробляє. Де інтерес? Де вигода? Їх немає. Це виключно емоційна складова двох людей, які щось не поділили. І нікому не зрозуміло. Я хотів би, щоб хто-небудь у цьому розібрався. Мені було б дуже цікаво,

- висловився продюсер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні Віталій Козловський  порівняв Ігоря Кондратюка з путіним . Сталося це після того, як продюсер відмовився мирним шляхом вирішити їхній конфлікт.