Не стрибнув у басейн з іншою, бо дружина образиться? Цибульська розповіла вражаючу історію про відомого українського ведучого

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік не захотів стрибати в басейн разом з популярною співачкою Ольгою Цибульською. 40-річний ведучий відмовив у  цьому проханні фотографу, який попросив його зробити такий знімок.

Про цей випадок Цибульська зізналася у черговому випуску шоу на радіо "Люкс ФМ". Оля каже, що Григорій відмовився через те, що не хотів давати приводу для ревнощів своїй дружині Христині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про цей інцидент, який стався з Григорієм та Олею на одному з весіль у Миколаївській області співачка згадала, обговорюючи з блогерками тему ревнощів у родинах. Вона розповіла:

Весілля було дуже круте, дуже прикольне. Ми проходили повз, була я і ще кілька хостес. І фотограф каже: "Давайте для класного кадру ви стрибнете в басейн із ведучою". І Гриша каже: "Ні, я не буду стрибати". І я розумію, що він це зробив, тому що розуміє – це нічого не означає, нічого не буде від того, що ми стрибнемо в басейн, ми поржемо, це буде тільки відео, але, напевно, Христина коли це подивиться – їй буде неприємно. І він настільки її любить, що не хоче просто провокувати. Вона його не обмежує, не видзвонює йому всю роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на тлі розлучення Анни Трінчер, Оля Цибульська заговорила про особисту драму. Співачка не стримала сліз, адже згадала, що подібний досвід одного разу пережила і сама.