На тлі розлучення Анни Трінчер, Оля Цибульська заговорила про особисту драму

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Оля Цибульська емоційно відреагувала на новину про розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина. Знаменитість зізналася, що сильно розплакалася, коли побачила, в якому емоційному стані перебуває її молодша колега після розставання з коханим. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instgaram Оля Цибульська розповіла, що подивилася відео, в якому Ганна Трінчер та Олександр Волошин відверто обговорили, чому вирішили розлучитися. На тлі цього співачка не стримала сліз, адже згадала, що подібний досвід одного разу пережила і сама.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вдаватися в деталі артистка не стала, проте підкреслила, що в Ані вона впізнала саму себе, 10 років тому. Ймовірно, тоді Оля Цибульська теж переживала кризу у стосунках і була сильно пригнічена.

Я хотіла написати купу порад і в особисті повідомлення, і в сторіз, однак не маю на це людського права. Єдине, що хочу сказати, я обіймаю тебе. У тобі сьогоднішній я бачу себе 10 років тому. У тебе справді є ти, що б не відбувалося навколо. І кохання це завжди, перш за все, про рішення бути разом. Так, малятко, ми в лайні по вуха, але ми звідси виберемося. І я з тобою. Вірю, що ти зустрінеш свою людину обов'язково. Цьомаю тебе,

- сказала Оля Цибульська.

На тлі розлучення Анни Трінчер, Оля Цибульська заговорила про особисту драму - фото №1
Фото: instagram.com/cybulskaya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська написала книгу і записала саундтрек до неї . Виявилося, що нову роботу артистка створювала в процесі боротьби з сильною депресією.