Без косметики та з пишним бюстом: як виглядає 50-річна Фібі з "Усі жінки - відьми" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна голлівудська акторка Алісса Мілано, яка здобула шалену популярність завдяки серіалу "Усі жінки - відьми" продемонструвала, який нині має зовнішній вигляд. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у себе в Instagram  50-річна Мілано зізналася, що наразі перебуває на відпочинку. У подорож вона відправилась з нагоди Дня подяки у США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, Алісса розповсюдила світлитни, на яких вона позує на пляжі. При цьому, неозброєним оком видно, що на зврці не було жодної  краплі декоративної косметики. Окрім того, вона показала свої неймовірні форми.

Серія фото з відпустки з нагоди Дня подяки. Дуже необхідний час з сім'єю, доповнений цілющою морською водою, веселкою, друзями, театром, обіймами,

- поділилася емоціями акторка.

Я настільки захоплююся життям і відчуваю справжню провину, що навіть можу опублікувати це, коли у світі так багато болю і колективних травм. Будь ласка, пробачте, якщо цей допис видається як нечутливий. Продовжую молитися за мир і за те, щоб діти в усьому світі мали те, що їм потрібно, щоб не тільки вижити... але й процвітати,

- прокоментувала з глибоким усвідомленням ситуації акторка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядає зірка “Красуні” Річард Гір. Легендарному актору уже 74 роки.