Зрадили батьківщину заради російських рублів: хто з українських зірокк будує свою кар'єру в росії (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нині у російському шоу-бізнесі фігурують багато артистів родом з України. Багато хто з них виїхав до країни-агресорки ще в дитинстві і нині підтримує російський окупаційний режим,який чинить звірства на території України.

Багато зірок, народжених в Україні виїхало в рф вже у свідомому віці. Отож, до вашої уваги зірки, які вирішили проміняти Батьківщину на кар'єру у росії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Галина Безрук

Українська актриса стала знаменитою через участь у серіалі "Будиночок на щастя". Нині вона знімається у російських проєктах і говорить, що її рідні цілком підтримують її вибір.

Вони чудово розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не розв’яжу проблему двох країн. Тож конфліктів у нас немає. Однак багато колег з України від мене відвернулися,

– сказала акторка.

Анна Асті

Три роки тому Анна вийшла заміж за російського підприємця. Вже потім стало відомо, що цей шлюб посприяв отриманню громадянства рф колишньою українкою. Асті цинічно мовчить про звірства, що чинить росія на території її батьківщині.  Ба більше співачка продовжує з'являтися на світських заходах в компанії найбільш яскравих путіністів. Зокрема, вона товаришує з Філіпом Кіркоровим та записала з ним спільний трек.

Зрадили батьківщину заради російських рублів: хто з українських зірокк будує свою кар'єру в росії (ФОТО) - фото №1

Мирослава Карпович

Мало хто знає, але зірка російського ситкому "Папины дочки" Мирослава Карпович, яка зіграла найстаршу доньку Сергія Васнєцова Машу, насправді родом з України. Дівчина народилася у Бердянську а потім виїхала зі своєю родиною до Москви. Тоді їй було 8 років і з цього часу вона розвиває свою кар'єру у росії та жодним чином не засуджує режим цієї країни.

Зрадили батьківщину заради російських рублів: хто з українських зірокк будує свою кар'єру в росії (ФОТО) - фото №2

Ліза Василенко 

Модель та акторка Ліза Василенко, яка здобула мега популярність після виходу серіалу Школа, в якій зіграла тінейджерку Лолу, доволі жорстко висловлювалася про Україну. Вона у свій час виїхала в росію (потім повернулася), зустрічалася з тамтешнім репером Моргенштерном, а в одному з інтерв'ю заявила наступне:

Коли зі мною трапляється якась хр*нь, я завжди думаю про те: вже краще здохнути тут (в росії ), ніж в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як скандальна зірка "Школи" Ліза Василенко кинула Моргенштерна , який був закоханий у неї по самі вуха. Стосунки пари тривали не так вже й довго.

Головне фото: 24 канал