Після гучного скандалу і програного суду Антон WELLBOY несподівано повернувся у Papa Music

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Після того як український виконавець Антон Вельбой програв суд Papa Music і заборгував їм велику суму , співак несподівано повернувся до співпраці з лейблом. Піврічний скандал вирішили зам'яти, а розвиток своєї кар'єри артист знову довірить команді, від якої раніше пішов зі скандалом. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Зовсім недавно юрист музичного лейблу Papa Music повідомив, що його позов проти Антона Вельбоя суд задовольнив, а самого артиста зобов'язав виплатити 300 тисяч доларів за дострокове розірвання договору. Однак уже через деякий час на сторінках WELLBOY, і Papa Music в Instagram з'явилася новина, що обидві сторони прийняли рішення продовжити співпрацю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що після відходу з лейблу Антон не міг виконувати свої старі пісні (хоча робив це не на одному концерті), що вийшли під час співпраці з лейблом. Крім того, артисту довелося змінити псевдонім WELLBOY на Anton Velboi.

Скандал вичерпано! Papa Music і WELLBOY потиснули один одному руки. Дві сторони прийняли рішення про подальшу співпрацю. Проєкт WELLBOY в особі Антона Вельбоя продовжить своє існування і подарує ще не один хіт своїм шанувальникам,

- йдеться в повідомленні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Papa music висміяли Антона Wellboy у новому кліпі,  замінивши його обличчя діпфейком.  Раніше в лейблі вже говорили, що мають намір випустити всі записані треки разом з артистом, адже авторське право на них належить їм.