Син Потапа похвалився зв'язками зіркової мами, але проігнорував скандального батька

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Син популярного українського продюсера Потапа почав уникати розмов про свого знаменитого батька. 15-річний Андрій Потапенко несподівано представився тільки сином Ірини Горової, водночас повністю проігнорував другого з батьків.

Так, 15-річний син репера Потапа і продюсера CEO Pomitni Ірини Горової дав інтерв'ю блогерці Христині Гелеті, яке вийшло на її Insta-сторінці. Однак, як встигли помітити глядачі, під час розмови Андрій не згадав про батька. Судячи з усього, між ними стався якийсь конфлікт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коли блогерка і студентка 1-го курсу факультету журналістики попросила Потапенка молодшого представитися - він коротко підкреслив: "Я син Ірини Горової". При цьому про впливового батька він не сказав ані слова. Ба більше, коли журналістка запитала Андрія, як він планує відзначити перемогу України, хлопець подумав про прогулянку Хрещатиком. Тоді син знаменитого експодружжя зазначив, що його мама не зможе скласти компанію, бо буде зайнята, а про батька знову нічого не сказав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Потап раптово заговорив про "побудову складних бізнес-схем" на тлі бізнес-будівлі в США. Про свій тимчасовий виїзд артист заявив, що це для нього - якась посилка.