Потап заявив, що має безпосередній стосунок до створення пісні Насті Каменських "Tu y Yo"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український реп-виконавець Потап висловився щодо нового треку своєї дружини Насті Каменських "Tu y Yo". Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 24 листопада на своїй офіційній сторінці в Instagram  повідомив,  що саме він причетний до створення нового латиноамериканського хіта. Як повідомив Потап, трек було записано кілька років тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що 42-річний артист заявив, що в той час практично нічого не знав із іспанської. Репер написав:

Коли ви не знайомі з мовою, простота стає вашим дороговказом, коли ви намагаєтеся написати пісню. Ваші думки лише ковзають поверхнею, оскільки ваші обмежені знання не дають можливості вам копнути глибше. Так було, коли я розпочав творчий процес написання гарної пісні. Усе, що я знав іспанською, було просте Hola! і Grasias. Але коли я увійшов до студії Алі Альвареса в Маямі, у мене виникла проста ідея пісні Tu y Yo, або "Ти і я". І вгадайте що? Алі сподобалася ця концепція, й неймовірно талановитий Маріо Касерес попрацював над нею. Разом ми поринули у глибини емоцій, сплітаючи драматичну історію за допомогою текстів і музики. Душевна Настя віддала всі сили й злилася з піснею, як ніхто інший.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі по-своєму зустріли новий реліз Потапа. Фанати закликали артиста іти захищати Батьківщину.