Виявилося, що Wellboy був вимушений відновити співпрацю з Papa Music після суду. І ось у чому причина!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Уже не секрет, що скандальна історія між Антоном Wellboy і лейблом Papa Music закінчилася примиренням і відновленням співпраці . Таке рішення двох сторін шокувало публіку, адже ще пів року тому артист неоднозначно висловлювався про лейбл, а його колишня команда заборонила Антону користуватися псевдонімом і виконувати пісні, адже всі права належали лейблу. То в чому ж причина несподіваного примирення? Розповідаємо на HOCHU.ua!

Напередодні новини про возз'єднання Papa Music та Антона Wellboy стало відомо, що експродюсер артиста Євген Треплов покинув лейбл. Тож не дивно, що деякі фанати почали шукати в цьому взаємозв'язок. Утім, скандал в Антона Вельбоя був з усім центром, а не окремо з продюсером. Тож навряд чи внутрішні зміни в команді могло вплинути на повернення артиста до Papa Music.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось що справді могло стати причиною несподіваного возз'єднання, так це постанова суду. Відомо, що за дострокове розірвання контракту Антон Вельбой мав до 2028 року виплатити лейблу 5 мільйонів доларів. Однак продюсерський центр вирішив знизити цю суму до 300 тисяч, що підтримав суд, видавши відповідну постанову. А, як повідомляє "Культурна прачечна" , до моменту, поки артист не виплатить усю суму - контракт не можна вважати розірваним. Виходячи з цього можна зробити висновки, що юридично контракт залишається дійсним. Не варто забувати й те, що псевдонім Wellboy, як і раніше випущені пісні артиста, належать лейблу.

З чуток, Антон погодився виплатити зазначену суму, однак попросив розділити її на щомісячні платежі до жовтня 2026 року. Спочатку компанія підтримала таку "мирну угоду", але незабаром передумала. Таким чином перед Антоном Вельбоєм став вибір: або виплатити лейблу всю суму відразу, або продовжити працювати з Papa Music.

Виявилося, що Wellboy був вимушений відновити співпрацю з Papa Music після суду. І ось у чому причина! - фото №1
Фото: https://t.me/Kulturnaya_Prachechnaya
Виявилося, що Wellboy був вимушений відновити співпрацю з Papa Music після суду. І ось у чому причина! - фото №2
Фото: https://t.me/Kulturnaya_Prachechnaya
Виявилося, що Wellboy був вимушений відновити співпрацю з Papa Music після суду. І ось у чому причина! - фото №3
Фото: https://t.me/Kulturnaya_Prachechnaya
Виявилося, що Wellboy був вимушений відновити співпрацю з Papa Music після суду. І ось у чому причина! - фото №4
Фото: https://t.me/Kulturnaya_Prachechnaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Papa music висміяли Антона Wellboy у новому кліпі,  замінивши його обличчя діпфейком.  Раніше в лейблі вже говорили, що мають намір випустити всі записані треки разом з артистом, адже авторське право на них належить їм.