"Більше мами стала вже": У Мережі обговорюють зовнішність доньки Лорак, яку вона показала на світському заході в Москві (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома артистка-зрадниця Ані Лорак показалася зі своєю 12-річною донькою від підприємця турецького походження Мурата Налчаджиоглу на одному з московських світських заходів. Подробиці - в нащому матеріалі.

Зауважимо, що тато 12-річної Софії хоч і не є українцем, але дуже підтримує Україну у війні з рф, на відміну від мами, яка вже давно зрадила свою Батьківщину. Тепер вона бере свою доньку на різні заходи у країні-терористці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, нещодавно Ані Лорак та Софія побували на допрем'єрному показі одного фільму у рф. Відповідну світлину з цієї події дівчинка розповсюдила на своєму офіційному профілі в Instagram .

На світлині видно, як Ані постала у костюмі, а її донька одягла чорну спідницю та білу сорочку. Фоловери вже встигли оцінити зовнішній вигляд Софії та Кароліни (Ані Лорак). Вони пишуть:

  • На тата схожа! Мама мініатюрна, а донька пряма велика!

  • Більше мами стала вже.

"Більше мами стала вже": У Мережі обговорюють зовнішність доньки Лорак, яку вона показала на світському заході в Москві (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ані Лорак переспівала свій "хіт" 2001 року. Тепер це присвята "самотнім мос*алям".