Пішов у всі тяжкі: колишній чоловік Ані Лорак переживає друге розлучення в компанії дочки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще 4 місяці тому Мурат Налчаджиоглу ділився щасливими емоціями зі свого весілля з візажисткою Лілією Реус. Однак останні кілька тижнів бізнесменові доводиться несолодко, адже його особисте життя різко зацікавило публіку.

Причиною бурхливих обговорень стало те, що дружина Мурата Налчаджиоглу несподівано видалила всі спільні з ним фото, а також змінила прізвище. І хоча сам чоловік не пішов на такі кардинальні кроки, статусу одруженого він все ж позбувся. Однак відкрито обговорювати зміни в особистому житті турецький бізнесмен не готовий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Замість цього Налчаджиоглу поїхав у відпустку до Туреччини , в компанії своєї 12-річної дочки від шлюбу з Ані Лорак. Разом із Софією чоловік займається екстримом, однак і підтримує доньку в її інтересах. Так, нещодавно Мурат показав, який манікюр йому зробила донька. Ймовірно, завдяки доглядовим процедурам бізнесмен намагається відволіктися від новин, що стосуються його особистого життя.

Пішов у всі тяжкі: колишній чоловік Ані Лорак переживає друге розлучення в компанії дочки (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/muratnalca/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, Лілія Реус зараз  теж не в Києві . Блогерка все ще не коментує чутки про розлучення, але зізналася, що переживає зараз непростий етап.