Ані Лорак переспівала свій "хіт" 2001 року: тепер це присвята "самотнім мос*алям" (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Репутація запроданки Ані Лорак знову постраждає на московії. Адже після її "донатів" для ЗСУ , у Мережі з'явилася пісня, присвячена ганебним невдачам армії рф у розв'язаній війні з українським народом. Про що нова композиція Ані Лорак і чому вона наробила стільки галасу - всі подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Несподівано в Мережі з'явилася нова версія пісні "Полуднева спека", що вийшла у 2001 році. В оновленому треку артистка нібито співає про російсько-українську війну. І хоча сама Лорак відкрито підтримала дії окупантів , у пісні її позиція виявилася абсолютно протилежною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А річ у тім, що завдяки штучному інтелекту, "фанатам" запроданки вдалося записати новий вірусний хіт. Вони відтворили її голос, проте повністю поміняли текст. Так, у пісні "Самотні мо*калі" Ані Лорак заспівала про палаючі склади російської армії, великі втрати в їхньому особовому складі, а також закликала слухачів донатити на ЗСУ і допомагати захисникам України протистояти окупантам.

Десантури вже нема, "вагнерів" нема й "ополчень" твоїх. Вам не жити ніде: уже бригада йде, де Кримський міст упаде... Полонені зеки, синя шваль. Шойгу злито: не повернеться "МіГ". Бо колони нема ніде, на жаль. Львів, як марево, Київ - міф. Зупиняю "КамАЗи" і кораблі. Там, де в попелі чекають на тебе. Мо*калі... під безоднею небес,

- "заспівала" Ані Лорак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилося "похоронне фото" Ані Лорак від її бойфренда. Не дивно, що подібна дія "Містера Іспанії" спровокувала ще більше жартів у бік його скандальної обраниці.