У сина Тіни Кароль є рідний брат. Що відомо про пасинка співачки, якого приховують від публіки?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Мало хто знає, що Тіна Кароль є не тільки мамою, а й мачухою. Співачка не приховує це від публіки, однак і обговорювати з журналістами цю тему явно не любить. Що ж відомо про позашлюбного сина Євгена Огіра розповідаємо далі.

Як передає Arguments , до шлюбу з Тіною Кароль у Євгена Огіра були стосунки, в яких народився його перший син. І хоча продовжувати стосунки з мамою дитини він не хотів, відповідальність чоловік із себе не знімав і допомагав виховувати малюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж після смерті Євгена від раку шлунка, у ЗМІ просочилася інформація, що між Тіною Кароль і мамою старшого сина виник конфлікт. Тоді жінка хотіла отримати частину спадщини Огіра, претендувала на заміський будинок у Зазим'ї, який Євген подарував Тіні, а також нібито намагалася відібрати права на пісні. Однак останні тези співачка спростувала.

Навпаки, судячи з усього Тіна Кароль тепло ставиться до брата свого 15-річного сина. Після смерті чоловіка артистка взяла на себе відповідальність і почала влаштовувати дітям зустрічі. Крім того, за чутками, вона продовжує допомагати своєму пасинку, зокрема й фінансово.

У сина Тіни Кароль є рідний брат. Що відомо про пасинка співачки, якого приховують від публіки? - фото №1
Фото: instagram.com/tina_karol/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тіна Кароль не отримає Греммі . Свою композицію Тіна презентувала в три категорії престижної премії, проте в жодній із них не була номінована.