Готовий захищати Україну: зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Ярослав Безкоровайний отримав повістку

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Відомий український актор отримав повістку. Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" чекає дзвінка від військкомату та готується їхати на фронт. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Український актор Ярослав Безкоровайний отримав повістку. За інформацією від "24 каналу", він вже успішно пройшов медичну комісію та очікує на наказ від військкомату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коли саме актор серіалу "Спіймати Кайдаша" отримав повістку — невідомо. Однак Безкоровайний говорить, що готовий йти на фронт та захищати свою країну.

Відомо, що Ярослав раніше проживав у Дніпрі, але нещодавно переїхав до Бережан, де активно займається волонтерством. Разом з колегами він ініціював благодійний аукціон, на якому зірки продають свої речі, а зібрані кошти йдуть на придбання автомобілів і карет швидкої допомоги для ЗСУ.

Десь 26 лютого ми приїхали сюди й зрозуміли, що потрібно робити те, що можемо робити. Перше, що спало на думку — це волонтерство. Допомагали чим могли: збирали продукти, медикаменти, переганяли автомобілі,

— пригадує актор.

Готовий захищати Україну: зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Ярослав Безкоровайний отримав повістку - фото №1

Ярослав Безкоровайний відомий своєю акторською грою в таких фільмах, як "Донбас", "Я працюю на цвинтарі", "Спіймати Кайдаша" та "Перші дні". В нього є дружина та двоє дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на днях стало відомо,  де тепер служитиме Віталій Козловський. Співак розповів про зміни у несенні своєї служби.