"Найважче — не *бнутися самій": Трінчер зізналася, скільки витратила на психологів, намагаючись зберегти свій шлюб

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер і Олександр Волошин давно не приховували, що діагноз блогера став причиною їхнього розладу у стосунках. І хоча співачка всіляко намагалася зберегти шлюб, зрештою подружжя вирішило розійтися . Чому так склалося - розповідаємо далі.

У вересні цього року Трінчер зізналася, що її чоловікові діагностували депресію з обсесивним розладом. Як артистка розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній, після цього їхні сімейні стосунки почали руйнуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За останні півроку Анна Трінчер пережила непростий період. Адже крім того, що вона намагалася підтримати чоловіка, їй доводилося опрацьовувати все з психологами, щоб зберегти стосунки. За її словами, найважчим у цій ситуації є те, що паралельно їй необхідно було турбуватися і про власний психологічний стан.

Найважче - не *бнутися самій. Це постійне поранення тривожних, нав'язливих, власних думок. І ти постійно в цьому гівні варишся. У цьому-то й проблема конкретно депресії, яка була в Саші, що він йшов у себе і ставав дуже негативно налаштованим до мене. Я відчувала роздратування,

- зізналася Анна Трінчер.

Своєю чергою дівчина намагалася допомогти чоловікові та зрозуміти, що може зробити заради збереження їхньої сім'ї. Заради цього знаменитість змінила не одного психолога, сеанси в яких коштували від 1 тис гривень до 8 тис.

Лише за серпень я обійшла близько п'яти різних психологів, у яких я була по кілька разів на сеансах. Це буквально щодня. Це була абсолютно різна цінова політика - від тисячі грн до восьми тис грн за одну годину. Я готова була віддавати гроші заради свого щастя і ментального здоров'я. У мене був запит, що я роблю не так, що наші стосунки перетворилися з абсолютного щастя на абсолютне нещастя,

- підкреслила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, сама Маша Єфросиніна нарвалася на серйозний хейт після інтерв'ю з Анною Трінчер. Глядачів обурило, що ведуча намагалася дорікнути артистці купівлею дорогого автомобіля під час війни, проте сама прийшла в студію в дорогих прикрасах.