Сергій Танчинець відверто зізнався, чи є в нього кохана людина (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фронтмен  гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, який нещодавно розповів, що стоїть на обліку у військкоматі, привідкрив завісу свого особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, під час  інтерв'ю  для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" артист розповів, чи присвячує кому-небудь свої композиції. Конкретно мова йшла про романтичні треки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомив Сергій, пісні не завжди створюється в автобіографічний спосіб. Проте, Танчинець має тверде переконання, що колись напише трек про конкретну людину, яку покохає.

Пісні пишуть не завжди автобіографічно. Дуже багато написаних мною романтичних текстів створювалися в контексті роздумів на тему. Для того, щоб писати романтичні пісні, необов'язково писати їх конкретно про когось. Але такі пісні точно будуть мною написані,

- резюмував артист.

Як підсумок, у соліста рок-гурту запитали напряму про те, чи закоханий він на даний момент. Танчинець не став розсекречувати деталей особистого життя, а лише посміхнувся.

Сергій Танчинець відверто зізнався, чи є в нього кохана людина (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Сергій Танчинець розповів, як підтримує зв'язок з дітьми.   41-річний музикант поділився, що спілкується з донькою та сином по телефону.