Вартістю, як квартира у Києві. Дорофєєва продала деталь зі свого образу з кліпу: виручені кошти буде відправлено на ЗСУ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва, яка зізналася, як її називають діти Міші Кацуріна, дала сольний концерт у Києві. Так вийшло, що її перформанс перетворився у суцільний аукціон із багатьма зірковими представниками українського шоу-бізнесу.

Зокрема, Дорофєєва змогла продати на своєму концерті деталь з костюму, а саме знамениті вуха із кліпу "На самоті". Як виявилося, їх придбала молода пара (хлопець Роман та дівчина Тамара).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Захід провів відомий блогер та журналіст Женя Янович. Він з'явився на сцені та оголосив про чотири благодійні лоти. Однак, вишенькою на торті стали ті славнозвісні вуха із нашумілого кліпу. У певний момент на сцені з'явилася Надя Дорофєєва, на якій був одягнений вищезазначений атрибут з її костюму.

Їй компанію на сцені склав популярний блогер-мандрівник Антон Птушкін. Зірковий дует розіграв вушка та здобув для ЗСУ 2 мільйони. Гроші будуть передані  полку "Азов".

Я думала, може буде 200 тисяч гривень, але щоб 2 млн,

- сказала Дорофєєва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надю Дорофєєву жорстко підкололи у прямому ефірі через її розлучення з Дантесом. У прямому ефірі, присвяченому її новій пісні, ведучий поцікавився, чи давно вона спілкувалася з Вовою Дантесом.