41-річний співак Сергій Танчинець несподівано опинився в інвалідному візку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фронтмен популярного гурту "БЕЗ Обмежень" Сергій Танчинець шокував історією, як опинився в інвалідному візку. У артиста виявилися серйозні проблеми зі здоров'ям , які спочатку він проігнорував. Чим усе це закінчилося - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Сергій Танчинець зізнався, що з початку повномасштабної війни стан його здоров'я помітно погіршився. Через великий стрес і пасивний спосіб життя, в артиста виникла протрузія, яка переросла в грижу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами музиканта, перший час це його не сильно турбувало, адже він вважав, що є важливіші проблеми. Однак пізніше хвороба почала давати про себе знати, через що гурт був змушений скасувати заплановані концерти.

Воно трохи почало хворіти, а часу лікуватися не було. Потім мене підловило, ми скасували кілька концертів. У мене було 10 днів, щоб проколотися в лікарні. Трохи мене підняли на ноги. І це та оманлива історія, коли тебе трохи підлатали, і ти побіг далі,

- пригадав Сергій Танчинець.

Через те що артист не долікувався, через деякий час його стан тільки погіршувався. А одного разу, будучи за кордоном, він і зовсім опинився на інвалідному візку. Після повернення виявилося, що Сергію терміново необхідна операція.

Мене скрутило. Останній концерт у Данії я вже трохи ходив, трохи сидів на стільчику. Потім мене скрутило. Я став під кутом 90 градусів і розігнутися не міг. Мене везли в аеропорту в цьому візочку. Це виглядало досить некомфортно,

- зізнався артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Танчинець розповів,  як підтримує зв'язок з дітьми.   41-річний музикант поділився, що спілкується з донькою та сином по телефону.