Максима Галкіна вигнали з росТБ, а на його місце взяли зрадницю України. І ось хто це!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки Алан Бадоєв намагався всіляко виправдати свою колишню дружину в очах українців, сама вона не поспішає говорити про свою позицію. Замість цього Жанна Бадоєва продовжує мовчати про війну в Україні, а віднедавна - вирішила збільшити свій заробіток, продовжуючи розважати росіян.

Так, стало відомо, що іноагент Максим Галкін позбувся роботи на росТБ. Чоловік Алли Пугачової був зіркою пропагандистського "Першого каналу", однак після засудження повномасштабного вторгнення рф в Україну, коміка звільнили. Зокрема, з 2016 року він вів дитяче шоу "Краще за всіх", але, в новому сезоні його місце займе не менш відома для української аудиторії ведуча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Максима Галкіна вигнали з росТБ, а на його місце взяли зрадницю України. І ось хто це! - фото №1

Мовчазна позиція Жанни Бадоєвої виявилася шокуючою для багатьох. Адже попри те, що тривалий час вона живе в Італії, свою кар'єру телеведуча починала будувати саме в Україні. Ба більше, коли Бадоєву внесли до списків РНБО, її неодноразово намагалися виправдати . Зокрема це робив і колишній чоловік знаменитості Алан Бадоєв, і її колега, продюсер шоу "Орел і решка" Євгеній Синельников.

Утім, Жанна Бадоєва вирішила власними силами остаточно знищити репутацію в рідній Україні. Адже росЗМІ повідомило , що шоу "Краще всіх" повертається на екрани, а місце Максима Галкіна займе зрадниця Бадоєва. Таким чином знаменитість закріпилася на пропагандистському каналі, адже в ефір також продовжує виходити її авторська програма "Життя інших".

Максима Галкіна вигнали з росТБ, а на його місце взяли зрадницю України. І ось хто це! - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно продюсер "Орла і Решки" теж  заступився за Жанну Бадоєву , яка працює на росТБ. Євген Синельников розповів, що телеведуча не може розірвати контракт із російським телеканалом, на якому виходить її шоу.