"Хотів їх прибрати": Арсен Мірзоян прокоментував появу зрадників "Кроликів" на похоронах Ніни Матвієнко (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Через місяць після похорону Ніни Матвієнко її зять Арсен Мірзоян публічно заговорив про те, що трапилося. Артист уперше відповів, що стало причиною смерті народної артистки, а також розповів, що на прощанні з нею забули зрадники Данилець і Мойсеєнко з дуету "Кролики". Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після початку повномасштабної війни Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко проявили проросійську позицію і продовжили розважати своїми виступами мешканців рф. Попри це артисти заявилися на прощання з Ніною Матвієнко, яка явно не поділяла їхні політичні погляди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Хотів їх прибрати": Арсен Мірзоян прокоментував появу зрадників "Кроликів" на похоронах Ніни Матвієнко (ВІДЕО) - фото №1
Фото: t.me/muzvar_ua

У розмові зі Славною Дьоміним для його YouTube-проєкту " Слава + " Арсен Мірзоян зізнався, що й сам не очікував бачити зрадників на похороні. Артист підкреслив, що учасників дуету "Кролики" ніхто не запрошував відвідати церемонію. Ба більше, Арсена обурило те, що Данилець і Моїсеєнко заявилися на похорон, тож спочатку хотів їх вигнати. Однак незабаром артист передумав, адже не хотів провокувати скандал на похороні власної тещі.

У мене там стояв мій знайомий, я кажу: "Макс, давай їх прибирати". Мене почали зупиняти: "Арсен, та не роби цього, ще не вистачало тут скандалу". Хоча я хотів їх вивести, а потім думаю, гаразд. Я відійшов. ... Я хотів їх вивести ще раніше, щоб вони не встигли дійти. Але мені сказали: "Арсен, не чіпай. Якщо вони хочуть попрощатися...

- розповів Арсен Мірзоян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Києві  хочуть перейменувати одну з вулиць  на честь Ніни Матвієнко. Таку ініціативу підтримала і її донька.